2018. augusztus 28., kedd

Országos kompetenciamérés – Német tesztgyűjtemény 6. és Német tesztgyűjtemény 8. osztályosoknak – Aktualizált kiadások

Az idegen nyelvi országos kompetenciamérés utóbbi 3 éveinek tapasztalatai alapján kiadjuk legújabb tesztgyűjteményeinket német nyelvhez, amelynek feladatai teljesen megegyeznek a valós kompetenciamérés feladattípusaival. Kifejezetten a méréseben résztvevő 6. és 8. osztályosok számára írt témákat és szövegeket tartalmaznak.

A kötetekhez extra szolgáltatásként ingyenes applikációt adunk, amely segítségével mobiltelefonon megjeleníthetők a megoldások és meghallgathatók a hanganyagok! Az innovatív fejlesztéssel sikerrel ösztönözhetjük, motiválhatjuk tanulóinkat!


A tanév végéhez közeledve az Oktatási Hivatal minden évben megszervezi a hatodik és nyolcadik osztályos német mint idegen nyelv tanulók számára az országos idegen nyelvi mérést. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek május vége környékén meg kell oldaniuk egy német nyelvi tesztet. Ebben az általában csak „kompetenciamérésként” emlegetett tesztben elsősorban nem a nyelvtani ismereteket, hanem a nyelvi kifejezések alkalmazását ellenőrzik, másképpen fogalmazva a tesztek összeállítói arra kíváncsiak, hogy a tanulás közben hogyan fejlődött a tanulók szövegértése.

Olvassa tovább cikkünket ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése