2018. október 9., kedd

Német kiegészítő termékek top 10-es listája

Alábbi összeállításunkból szeretnénk megmutatni, mely oktatást kiegészítő termékeink állnak az eladási listánk első tíz helyén!

Designed by Freepik


10. 44-kommunikative-Spiele című kiadványunk 44 játékot tartalmazó, a nyelvtani jelenségeket gyakoroltató játékgyűjtemény. A fénymásolható sablonok fejlesztik a beszédkészséget, valamint a nyelvtani struktúrák felhasználását a kommunikációban A2-C1-es szinten.

9. B2-Finale-neu vizsgafelkészítő gyakorlókönyvünk optimális felkészülést biztosít a B2-es szintű ÖSD vizsgára. Emellett nagyon jól használható bármely más, B2-es német nyelvvizsgára való felkészülésben is. A vonatkozó nyelvvizsgának megfelelően a B2-Finale neu középpontjában a négy nyelvi készség fejlesztése áll, emellett gyakoroltatja és rendszerezi a vizsgához szükséges nyelvtant és szókincset is.

8. Grammatik-Intensivtrainer-neu-a2 gyakorlókönyv a nyelvtan ismétlésére és begyakorlására szolgál A2 szinten. A nyelvtani jelenségeket átlátható táblázatokkal, világosan megfogalmazott szabályokkal és példákkal, különböző típusú feladatokkal, kiejtési gyakorlatokkal és tanulási stratégiákkal mutatja be.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése