2018. november 30., péntek

Beszámoló az idei Vállalati Nyelvoktatás Konferenciáról

2018. november 17-én, szombaton került megrendezésre a vállalati nyelvtanárok konferenciája. A szervezők idén is érdekfeszítő plenáris előadásokkal és izgalmas szekcióülésekkel készültek. A rendezvényen mi is részt vettünk kiállítóként, és elmondjuk, hogy miért lesz érdemes jövőre is ellátogatni.

A konferencia résztvevői Medgyes Péter és Susan Holden személyében kiváló szaktekintélyek előadásait hallgathatták meg a konferencia nyitányaként.
Medgyes Péter arról beszélt, hogy mik lehetnek a NEM anyanyelvű tanárok erősségei, míg Susan Holden a továbbra is teret hódító angol nyelvoktatás kihívásairól mesélt.

A délelőtti és a délutáni szekció előadások / workshopok esetében minden résztvevő a célnyelv és a személyes érdeklődése alapján választhatott magának előadást. Kereszturi Eszter, Dr. Stefan Fodor, György Mariann, Halászi Csilla és Nina Leeke a házifeladatokról, a digitalizmusról, az igazán jól használható üzleti nyelvtudásról, a nyelv funkcionalitásáról valamint a nyelvtanárokban szunnyadó coachról beszélt az első szekcióban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése